Thuis Productenbinnenlandse behandelings van afvalwaterinstallatie

Van de de Behandelingsinstallatie van het sanatorium Binnenlandse Riool het Pakketafvalwaterzuiveringsinstallatie

Van de de Behandelingsinstallatie van het sanatorium Binnenlandse Riool het Pakketafvalwaterzuiveringsinstallatie

Van de de Behandelingsinstallatie van het sanatorium Binnenlandse Riool het Pakketafvalwaterzuiveringsinstallatie
Van de de Behandelingsinstallatie van het sanatorium Binnenlandse Riool het Pakketafvalwaterzuiveringsinstallatie Van de de Behandelingsinstallatie van het sanatorium Binnenlandse Riool het Pakketafvalwaterzuiveringsinstallatie

Grote Afbeelding :  Van de de Behandelingsinstallatie van het sanatorium Binnenlandse Riool het Pakketafvalwaterzuiveringsinstallatie

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: CK
Certificering: ISO9001
Modelnummer: A/O+MBR
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1 reeks
Prijs: CN¥6800~CN¥10000/T
Verpakking Details: de uitvoerverpakking
Levertijd: 30 overeen te komen dagen,
Betalingscondities: 50% vooraf betaald, 50% vóór verzending wordt betaald die
Levering vermogen: 10 reeksen per Maand

Van de de Behandelingsinstallatie van het sanatorium Binnenlandse Riool het Pakketafvalwaterzuiveringsinstallatie

beschrijving
Gebruik: industriële waterbehandeling Video uitgaand-inspectie: Verstrekt
Kerncomponenten: Pomp, Motor, Motor Materiaal: Speciaal roestvrij staal
De garantieperiode van de kerncomponent: 1 jaar Toepassing: De hotels, de kleermakerswinkels, de bouwmaterialenwinkels, de productieworkshops, de reparatiewerkp
Hoog licht:

de behandelingsinstallatie van het sanatorium binnenlandse riool

,

Installatie van de het rioolbehandeling van ISO de binnenlandse

,

Pakketafvalwaterzuiveringsinstallatie

De Afvalwaterzuiveringsinstallatie van het de Behandelingspakket van het binnenlandse Rioleringswater

Productomschrijving

 

Gebruikend de internationale geavanceerde techniek van de membraanbioreactor, en gecombineerd de techniek van de membraanscheiding, de biotreatmenttechniek, en intelligente controletechniek.
 

Het behandelings van afvalwatermateriaal is een soort industrieel materiaal dat binnenlandse riolering en industrieel afvalwater op stedelijk gebied kan effectief behandelen, om riolering en verontreinigende stoffen te vermijden die direct in watergebied stromen.

 

Het MBR-proces combineert organisch de technologie van de membraanscheiding in het scheidingsproject met de traditionele technologie van de afvalwater biologische behandeling, die niet alleen de behoefte aan de bouw van secundaire sedimentatietanks elimineert, maar ook verbetert zeer de efficiency van de vaste-vloeibare stofscheiding. Voorts wegens de massaconcentratie van geactiveerde modder in de verluchtingstank de verhoging van modder en de totstandkoming van speciale bacteriën (vooral de dominante flora) in de modderverhoging het tarief biochemische reacties. Tegelijkertijd, door de F/M-verhouding te verminderen die het bedrag van surplusmodder te verminderen (of zelfs nul), wordt veroorzaakt om vele onopgeloste problemen fundamenteel op te lossen bestaand in de traditionele geactiveerde moddermethode.


Van de de Behandelingsinstallatie van het sanatorium Binnenlandse Riool het Pakketafvalwaterzuiveringsinstallatie 0

 

Hoofdlijnen

 

 

De biologische methode van de contactoxydatie wordt goedgekeurd in biochemische tank, is de volumelading van de vuller vrij laag, is het micro-organisme in zijn eigen oxydatiestadium, en de modderproductie is klein, vergt het meer dan drie maanden (90 dagen) om de modder (gebruik de mestvrachtwagen aan pomp of ontwater in moddercake voor vervoer) te lossen.
 

Het biologische procédé in twee stadia van de contactoxydatie keurt biologische het contactoxydatie goed van de duwstroom, en zijn behandelingseffect is beter dan dat van zich het volledige mengen of reeks in twee stadia verbindings, de volledig gemengde biologische tank van de contactoxydatie. Vergeleken met de geactiveerde moddertank, heeft het kleiner volume, sterk aanpassingsvermogen aan waterkwaliteit, de goede weerstand van de effectlading en stabiele aftakkingskwaliteit
Geen modder het ophopen. Het nieuwe type van biologische vuller wordt gebruikt in de tank, met grote specifieke oppervlakte, en het micro-organisme is gemakkelijk om het membraan, met dezelfde organische lading te hangen en te verwijderen op de voorwaarde van hoog verwijderingstarief van organisch stof, kan de oplosbaarheid van zuurstof in lucht worden verbeterd.
 

Het belangrijkste materiaal kan onder de ondergrondse bevroren laag worden begraven, en de oppervlakte boven het belangrijkste materiaal kan worden gebruikt zoals groen makend of ander land, zonder de bouw van huizen en het verwarmen. Isolatie. Volgens de eisen van de klant, kan de materiaalgastheer ook ter plaatse worden geplaatst.
 

De conventionele uitlaat wordt op grote hoogte goedgekeurd voor de desodorisatie van het begraven behandelings van afvalwatermateriaal.
 

Het gehele systeem van de materiaalverwerking is uitgerust met een volledig-automatisch elektrocontrolesysteem, dat in verrichting veilig en betrouwbaar is. Over het algemeen, vereist het slechts geen speciaal personeel om te leiden, maar vergt geschikt om het materiaal te handhaven.

 

Van de de Behandelingsinstallatie van het sanatorium Binnenlandse Riool het Pakketafvalwaterzuiveringsinstallatie 1
 

Gebaseerd op characteristice van het oboveafvalwater, wordt de installatie gebouwd om de volgende afzetnorm te bereiken

 

Punt De kwaliteit van het inhamwater (mg/l) De norm van het afzetwater (mg/l)
COD <2380 -="" 8942=""><30-75>
BZV <600-850><50>
TSS <189 -="" 3330=""><25>
PH 6.7 6.5~8.5
O&G 215 <10>

 

Toepassing

Hotel, restaurant, sanatorium, het ziekenhuis;

 

Fabriek, mijnbouw, militair kamp, toneelvlekken;


Kleine dorp/stad;


Post, luchthaven, haven;

 

Industrieel organisch afvalwater gelijkaardig met binnenlands afvalwater.

Contactgegevens
KaiYuan Environmental Protection(Group) Co.,Ltd

Contactpersoon: jessica

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Andere Producten